Савченко в Європі розповіла про Путіна (відео)

 FaceNEWS

Члени групи Європейської народної партії в Парламентській асамблеї Ради Європи оплесками вітали в ПАРЄ свою колегу - українського депутата Надію Савченко, нещодавно звільнену з російського полону.

Савченко сьогодні вранці бере участь у робочому засіданні групи Європейської народної партії в рамках пленарного засідання ПАРЄ.

Головуючий оголосив її присутність, і депутати - члени групи зустріли оплесками, стоячи.

«Моя присутність тут можлива в тому числі і завдяки вам. Я дуже вдячна всім присутнім, всім, хто боровся за мене, всім, хто підтримував Україну. У нас з вами однакові погляди. Україна дивиться в бік добра і в бік прогресу, в бік Європи. Я буду працювати для того, щоб у нас з вами вийшло плідну співпрацю. Я хочу щиро подякувати від себе особисто і від імені України», - сказала Савченко.

«Путін не робив кроків назустріч, а показував свою перевагу. Я була викраденою людиною, це порушення прав людини, і за це потрібно відповідати в Європейському суді.Точно також були викрадені всі українці, які перебувають зараз в Росії, триває викрадення кримських татар з Криму. Країна, яка обіцяла гарантувати безпеку за Будапештським меморандумом після ядерного роззброєння України, завдала нам удар в спину. Це зрада», — заявила Савченко.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення