Савченко закликала Захід зупинити Росію на українському кордоні

 Канал 112

Депутат Верховної Ради Надія Савченко закликала Захід зупинити Росію біля українських кордонів, запобігши таким чином її подальше просування в Європу. Таку заяву вона зробила в інтерв'ю британській газеті The Telegraph.

«Це може створити незручності для Європи чи Америки на деякий час. Але вони повинні зрозуміти, що якщо вони не зупинять Росію на кордоні з Україною, то наступного разу вона зупинеться біля кордонів Польщі чи Німеччині», — вважає Савченко.

Вона також додала, що західні країни повинні зайняти більш чіткі позиції і показати Росії, що стримають її «нахабство і апетити рано чи пізно».

Коментуючи відмову США і Європи постачати зброю в Україну, нардеп зазначила, що Захід повинен змінити свій підхід. У той же час Савченко попередила про можливі ризики.

«Слід бути дуже обережними з цим, тому що якщо ви зробите кілька різких рухів, вони можуть призвести до великої війни», — зазначила вона.

8 червня, виступаючи в ефірі українського телеканалу «112», Савченко попередила, що у разі початку Третьої Світової війни територія України перетвориться на «поле бою».

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення