Чоловік замовив вбивство колишньої дружини у Києві за $1 тисячу (відео)

Співробітники Служби безпеки України (СБУ) запобігли замовному вбивству співробітниці Національної академії Служби, яке намагався організувати її колишній чоловік. Про це повідомляє прес-центр СБУ.

Спецслужба встановила, що житель одного з міст Кіровоградської області шукав кілера для вбивства колишньої дружини, співробітниці Академії Служби. Із жінкою в замовника тривають судові спори щодо визначення місця проживання спільної дитини і виплати аліментів.

"Правоохоронці провели в Києві імітацію зникнення і обстановки вбивства жертви, після чого повідомили замовнику про його виконання. Життя дружини він оцінив в одну тисячу доларів США", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що для реалізації вбивства організатор ретельно готувався і здійснював заходи конспірації. Для спілкування з виконавцем він використовував спеціально придбані засоби зв'язку, засоби перераховував через банківські платіжні системи.

Співробітники СБУ затримали колишнього чоловіка відразу після перерахування "кілеру" останньої суми коштів за виконану роботу в одному з райцентрів Кіровоградщини.

Зараз вирішується питання щодо повідомлення про підозру, тривають невідкладні слідчі дії.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення