СБУ показали сепаратиста, який тримає у страхові Луганщину

 Facebook

Користувачі соцмереж звернули увагу Служби безпеки України на Альберта Михайлюту, який є ватажком одного з бандформувань в Красному Лучі на Луганщині.

Про це в групі "Мій Луганськ" на Facebook написала Наталя Бородіна.

"Альберт за час війни "заробив" таку пристойну суму грошей, що її вистачило на покупку автомобіля "Мерседес" останньої марки, квартири в центрі Києва, і навіть залишилося на пластичні операції для дочки Анастасії і на її "перемогу" в конкурсі краси "Краса Росії". Від дій Михайлюти постраждала навіть мер міста Фліппова, за те, що вона не дала свою згоду Альберту на посаду "наглядача" міністра вугільної промисловості "ЛНР", - йдеться в повідомленні.

Чиновниця була пограбована козаками і кинута "у підвал", де і просиділа цілих півроку.

"Причому, самі учасники бандформування навіть не заперечували, що ними командує Альберт Юрійович. Після гучних арештів службою ФСБ РФ Косогорова і його подільників Михайлюта надовго зник з міста ... А місяця через три він повернувся. Не виключено, що всі його злочини "зам'яв" близький друг Михайлюти - начальник МГБ Красного Луча - Снітко Віталій Олександрович. А зараз ним створена нова бригада виродків. І місто накрила чергова хвиля жорстоких вбивств і грабежів, зараз всі розмови в Червоному промені йдуть про те, що до цих вбивств причетний Михайлюта під заступництвом Снітко", - повідомила Бородіна.

Луганчани відзначають, що про злочини цієї людини знає і говорить все місто.

"І тому виникає правомірне запитання: можливо Михайлюта Альберт Юрійович - секретний співробітник СБУ? Тому він спокійно перетинає кордон України і всі його діяння залишаються безкарними? Та доки ж сімейство Михайлюти буде позбавляти життя невинних людей?" - обурилися у соцмережах.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення