СБУ прийшла з обшуками в мерію Львова

 Zik.ua

Сьогодні Служба безпеки України (СБУ) і Нацполіція проводять обшуки в Департаменті економічного розвитку і Управлінні комунального майна Львівської міськради. Як повідомили в прес-службі мерії, тривають обшуки і вилучення документів в підрозділах міської ради, передає Zaxid.Net.

За попередньою інформацією, також буде проводитися перевірка у заступника міського голови з фінансово-економічних питань Геннадія Васьківа. Він є головою комісії, створеної відповідно до розпорядження міського голови, яка вивчає факти незаконного відчуження значної кількості об'єктів комунального майна у Львові.

Читайте також: "В історичному центрі Львова масово продавали підроблену каву"

Також видання зазначає, що обшуки в мерії відбуваються через підозри в масштабній афері з комунальною нерухомістю Львова. Про це йдеться в постанові Галицького районного суду.

"Проведення обшуку обумовлене необхідністю виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, пошуку і вилучення речей, предметів і оригіналів усіх документів щодо об'єктів нерухомого майна в м. Львів, які незаконним шляхом вибули з комунальної власності територіальної громади Львова", – йдеться в постанові суду.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення