СБУ викрила корупційну схему в Міноборони на мільйони гривень (відео)

У Львові правоохоронці викрили корупційну схему, яку організували посадовці держпідприємства Міністерства оборони України. За попередніми підрахунками, зловмисники завдавали державі збитків на півмільйона гривень щомісяця. Про це повідомляє пресцентр СБУ.

Відомо, що директор підприємства та в. о. головного інженера без погодження регіонального Фонду державного майна України здавали в оренду складські приміщення за значно заниженою вартістю. Ціна послуг залежала від масштабності орендованих площ.

Зазначається, що правоохоронцям вдалося затримати правопорушників під час отримання 52 тисяч гривень неправомірної вигоди.

У ході слідчих дій за місцем роботи фігурантів співробітники СБУ виявили чорнові записи, які підтверджують протиправну діяльність.

Затриманим буде повідомлено про підозру у вчиненні злочину за ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) ККУ.

Наразі тривають слідчі дії. Встановлюється можлива причетність інших посадових осіб держпідприємства до протиправної діяльності.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення