СБУ запобігла замовному вбивству іноземця (фото)

В Івано-Франківську співробітники Служби безпеки України запобігли замовному вбивству громадянина однієї з країн Євросоюзу і затримали організатора злочину. Про це повідомляє прес-служба відомства.

Оперативники отримали інформацію, що іноземка, яка вчиться в одному з вишів обласного центру, підшукує виконавця для скоєння вбивства.

"Правоохоронці встановили, що жінка планує "прибрати" свого колишнього чоловіка. Підставою стало те, що після розлучення їхня спільна дитина залишилася з батьком, а саму жінку суд зобов'язав платити аліменти. Життя колишнього чоловіка вона оцінила в $4,3 тис. При цьому вбивство повинно бути здійснене за кордоном і виглядати як нещасний випадок, що забезпечило б їй алібі", - йдеться в повідомленні.

Замовницю і "кілера" затримали в момент передачі авансу - $500 поруч з будинком, де жінка винаймала квартиру.

Відкрито кримінальне провадження за статтею про умисне вбивство, скоєне на замовлення (п.11 ч.2 ст.115 КК України). Зловмисниці повідомлено про підозру і вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Їй загрожує до 15 років в'язниці.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення