СБУ затримала групу торгівців зброєю, вивезеної з району АТО (Фото)

Співробітники Служби безпеки України спільно з прокуратурою затримали групу торгівців, які продавали вивезену з району проведення антитерористичної операції зброю та боєприпаси у кількох областях України. Про це повідомляє прес-центр СБУ.

Зазначено, що оперативники Одеського управління СБУ затримали одного з учасників угруповання під час спроби продажу автомату Калашникова з набоями.

«У ході одночасних обшуків за місцем проживання зловмисників в Одесі, Хмельницькому та Чернівцях правоохоронці виявили великий арсенал зброї та боєприпасів, викрадених із військових арсеналів. Зокрема вилучено автомат Калашникова, 3 гвинтівки Мосіна, 2 гранатомети РПГ-18, пістолет-автомат «РАК», гвинтівку з маркуванням «ММГ ВМ», гвинтівка калібру 32 мм, по 2 пістолети Макарова і «ТТ», пістолет «Форт-12 М» із глушником, пістолет-кулемет «РМ-63 ЯАК», - йдеться в повідомленні.

За даними спецслужби, торгівці також зберігали 10 гранат до підствольного гранатомету «ВОГ-25», гранату РГД-5 та 2 «РГО», кілька тротилових шашок, 4 сигнальні міни та майже 5 тис. набоїв різного калібру тощо.

Крім того, за місцем проживання одного з фігурантів правоохоронці вилучили обладнання для виготовлення бойових набоїв.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення