"Ще міг жити": на Тернопільщині коронавірус "вбив" чоловіка

На Тернопільщині коронавірус забрав життя ще одного українця – 71-річного мешканця села Криниці Семена Мучки. Про це пишуть "Тернополяни".

Родині подзвонили і сказали забрати тіло з лікарні.

"Ми були шоковані, немає ні машини, ні труни" – розповіли родичі. При цьому зазначили: допомагали у всьому волонтери, бо влада відвернулася. Адже тіло навіть ритуальні служби не хотіли вести на кладовище.

У померлого, до слова, не було жодних хронічних захворювань.

"У батька піднялася температура йому зробили рентген, тест на коронавірус не робили сказали, що бронхіт, написали призначення і відправили додому. Десь тиждень він так збивав температуру вдома, а потім вже не сила було. Коли його привезли у лікарню другий раз, то спершу положили у приймальне відділення, згодом десь через два дні перевели в реанімацію і ми думали, що він під апаратом ШВЛ, та ні його не підключили, адже не було до чого", – розповіла донька.

До єдиного апарату ШВЛ, який був справний був під’єднаний фельдшер, який теж помер. В останні дні життя, коли він телефонував до родичів, просив кисню.

"За неофіційною інформацією, на ньому просто економили кисень", – каже пані Надя. – "Він ще міг жити, розумієте, він був дуже життєрадісний, позитивний і дуже любив життя…".

З чоловіком не змогли попрощатися навіть усі родичі, вони на самоізоляції.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення