Що відомо про новий багатофункціональний комплекс KYЇVPROEKT City Space

KYЇVPROEKT City Space — новий спільний проєкт Perfect Group та SAGA Development, у рамках якого забудовники планують перетворити будівлю колишнього проєктного інституту в сучасний поліфункціональний простір. Про всі особливості комплексу — далі в матеріалі.

комплексу KYЇVPROEKT City Space

Ідеї реновації «Київпроєкту»

Будівля колишнього проєктного інституту, яка розташована в серці столиці, давно не використовується за призначенням і вимагає переосмислення та оновлення. Концепція реновації була розроблена на основі дослідження компанії «Агенти змін». Фахівці проаналізували зону 5-хвилинного пішого доступу до будівлі та визначили «больові точки» локації. У зв'язку з цим було запропоновано функції, яких не вистачає всьому мікрорайону.

Зупинимося детальніше на особливостях нового комплексу KYЇVPROEKT City Space.

Сучасна архітектура

Відсутність пафосу та дотримання чітких геометричних форм — особливості архітектури. Заплановано зведення будинку змінної поверховості — 8 та 24 поверхи. Перші три поверхи відведено під торговельні приміщення, 4–8 — під офіси, а 9–24 — під квартири.

Для оздоблення будинку буде використано натуральний сірий граніт та чорний мармур. Передбачено навісний вентильований фасад. Буде встановлено вікна від стелі до підлоги, щоб жителі могли насолоджуватися краєвидом на центр столиці.

Розташування — за 15 хвилин від Майдану Незалежності

Комплекс будується на вулиці Богдана Хмельницького, в оточенні топових історичних і культурних локацій Києва. Прогулянка до Національної опери України займає 3 хвилини, до парку ім. Тараса Шевченка — 10 хвилин, до НСК «Олімпійський» — 20 хвилин.

Концептуальна внутрішня інфраструктура

До складу комплексу увійдуть сім «лабів», які доповнюватимуть один одного. На території працюватимуть магазини модного одягу, SPA-центр, панорамний ресторан, флагманський супермаркет, дитячий розважальний центр, мінікінотеатр, школа робототехніки тощо. У дворі заплановані амфітеатр та пасаж для променадів, а на даху стилобату — зимовий сад. Локації будуть доступними всім охочим.

Система безпеки

Громадські простори перебуватимуть під цілодобовим відеоспостереженням. На першому поверсі буде знаходитися пункт охорони. У житлову частину можна буде потрапити тільки за допомогою індивідуальних карт доступу.

Якісний сервіс

Про щоденний комфорт резидентів дбатиме управляюча компанія ATMOSFERA. У мобільному застосунку SFERA можна буде замовляти клінінг та доставку води, оплачувати комунальні рахунки, викликати сантехніка й фахівців, які зберуть меблі та встановлять техніку.

У будинку заплановано 272 квартири. Ознайомитися з базовими плануваннями, а також умовами придбання квартир у ЖК КИЇВПРОЕКТ можна на офіційному сайті проєкту.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення