Секс-рабиня з Британії розповіла про контакти з 110 чоловіками в день

 The Independent

Мешканка Великобританії Меган Стівенс (ім'я змінено), потрапила в сексуальне рабство у віці 14 років, розповіла, що будучи повією була змушена обслуговувати до 110 чоловіків в день. Про це в четвер, 21 січня, пише The Independent.

Дівчина, якій нещодавно виповнилося 25 років, працювала в борделі і на вулицях Греції та Італії протягом шести років.

До цього її примушував її бойфренд-албанець по імені Джак. Молоді люди познайомилися в одному з грецьких курортних міст, куди Вона приїхала на відпочинок разом з матір'ю.

Жінка страждала на алкоголізм і практично відразу почала курортний роман з господарем одного з місцевих барів. В результаті Джаку вдалося переконати дівчину, надану самій собі, поїхати в Афіни. Він обіцяв їй, що вони будуть разом працювати в кафе, однак по приїзді Меган з'ясувала, що її залицяльник є сутенером. Описуючи свій побут в одному з борделів, дівчина розповіла, що клієнти шикувалися в чергу ще з вулиці. Вона і інші дівчата перебували в приміщенні з 10 або 15 кімнатами і брали чоловіків практично без зупинки.

«Якщо за день я прийняла від 40 до 50 чоловік, то це вважалося нічим», — зазначила вона.

За час перебування в сексуальному рабстві британка шість раз перехворіла на сифіліс. При цьому матері весь цей час вона, під тиском свого бойфренда, відправляла листівки про те, як добре їм живеться удвох. Ці торговці [людьми] дуже і дуже розумні. (...)

Я мала встати і піти, але я не робила цього через ментальну владу, яку вони мали наді мною. (...) Це як ніби вони відібрали у вас особистість і перетворили у власність, річ. Роботизація — ось вірне слово», — додала вона.

В даний час дівчина повернулася до Великобританії і випустила мемуари «Куплена й продана» (Bought & Sold). Вона планує заснувати благодійну організацію, покликану допомагати жертвам торговців живим товаром.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення