Секс-рабство в Одесі: поліція викрила озброєних сутенерів

 СЕГОДНЯ

В Одесі правоохоронці викрили двох громадян, які займалися сутенерством.

Встановлено, що 38-річний уродженець Одеської області і його 37-річна знайома, використовуючи уразливе становище кількох одеситок, забезпечували їм діяльність, пов'язану з заняттям проституцією, повідомляють в прес-службі обласної поліції.

"В рамках кримінального провадження, відкритого за ознаками ч. 2 ст. 303 (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) Кримінального кодексу України, було проведено ряд санкціонованих обшуків, в ході яких вилучено речові докази, які вказують на заняття злочинною діяльністю, а саме : дві біти, пістолет "Флобер" і 12 патронів до нього, ніж, гроші в сумі 1000 гривень, два мобільні телефони, а також автомобілі марки "БМВ" і "Фольксваген", – зазначають в поліції.

Зараз зловмисникам повідомлено про підозру у вчиненні злочинів, їх взяли під домашній арешт. Правопорушникам загрожує від чотирьох до семи років в'язниці.

Проводяться подальші оперативно-розшукові заходи, спрямовані на викриття інших злочинців у скоєнні аналогічних злочинів.

Нагадаємо, в Харкові правоохоронці викрили організаторів онлайн-порностудії і моделей, що працювали в ній. За ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів організаторам студії загрожує до 7 років в'язниці

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення