Семирічний хлопчик помер у заваленій сміттям московській квартирі

 СЕГОДНЯ

У Москві помер семирічний хлопчик, який жив у заваленій сміттям квартирі. Матір і бабуся не займалися дитиною і майже не годували її. Хлопчика намагалися врятувати лікарі, але дитина померла від зупинки серця.

"У квартирі, в якій ця сім'я проживає, накопичилося багато сміття, яке ніхто не виносив. З дитиною мало гуляли, вона також не отримувала необхідної їжі", – повідомило джерело в медичних службах.

Співрозмовник у правоохоронних органах підтвердив інформацію про смерть дитини. Слідчі вже допитали його матір і бабусю, а також сусідів. Відомо, що батьки хлопчика були в процесі розлучення, і батько просив залишити сина з ним. Є інформація, що у хлопчика був психічний розлад.

За інформацією Telegram-каналу Mash, після розлучення батьків семирічний Женя залишився жити з матір'ю і бабусею. Остання "щодня приносила в будинок по мішку сміття з вулиці".

"У цьому смітті хлопчик жив безвилазно, скарги його батька і сусідів органи опіки залишили без уваги", – йдеться в замітці.

За словами сусідки, сміття з квартири муніципальні служби вивозили на кількох вантажівках.

Уповноважений з прав дитини в Москві Євген Бунімович зацікавився інформацією про смерть хлопчика. "Ми взяли це на контроль, будемо розбиратися, як це могло статися, чи можна було цьому запобігти", – повідомив він.

Нагадаємо, в Рівному молода матір зарізала дитину. За попередньою інформацією, жінка перебуває на психіатричному обліку.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення