Серед купи сміття: у Дніпрі п'ятеро дітей перебували у жахливих умовах (фото)

У Дніпрі правоохоронці виявили дітей в будинку, заваленому сміттям. Про це повідомляє місцева поліція.

"Чи можна жити в таких умовах? Впевнені, що ні. Але саме в цьому бруді та серед куп сміття в одному з будинків на вулиці Мостовій перебували п'ятеро дітей — четверо дівчаток 14, 13, 11, 9 років та 7-річний хлопчик", - йдеться у повідомленні.

Діти 25 листопада вночі викликали поліцію. Патрульним, які приїхали на виклик, діти пожалілися на хуліганські дії співмешканки їхнього дядька.

Як з'ясувалося, в будинку проживають дві родини — жінка з п'ятьма дітьми та її брат зі співмешканкою. Остання перебувала у стані алкогольного сп'яніння, вчинила сварку, розбила вікно, поводилася неадекватно, чіплялася до дітей й ображала їх. Патрульні склали на жінку адміністративний матеріал за хуліганство.

Але найбільше їх вразили умови, в яких були неповнолітні. Як ви бачите на фото увесь будинок завалений сміттям, замість нормальної їжі — гнилі залишки. Було видно, що діти голодні, й не мають догляду та піклування. Матері та батька вдома не було. Як пояснили діти, вони поїхали відпочивати.

Поліцейські зателефонували їхнім батькам, аби ті терміново прибули додому. Незабаром приїхала мати дітей, і забрала їх з собою до іншого помешкання. На неї інспектори склали протокол за ст. 184 (Невиконання батьківських обов'язків) КУпАП та повідомили про виявленний факт інспекторів ювенальної превенції.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення