Серед загиблих у Манчестері - 8-річна дитина (фото)

Названо ім'я двох жертв теракту. Одна з них - 8-річна Сеффі Роуз Руссос з околиць міста Манчестер. Про це повідомляє Meduza

"Дитина була на концерті Аріани Гранде з мамою Лізою Руссос і сестрою Ешлі. Мати і сестра дівчинки госпіталізовані, точних даних про їх стан немає.

Друга загибла - 18-річна студентка манчестерського коледжу Джорджина Колландер. Дівчина ходила на концерт Аріани Гранде разом з друзями і померла від отриманих травм у лікарні.

Ще кількох підлітків розшукують батьки. Одна з них, 15-річна Олівія Кемпбелл, була на концерті і перед виступом писала матері, як вдячна за те, що та відпустила її на концерт американської співачки; з того часу дівчина не виходила на зв'язок. У поліції Манчестера стверджують, що в цілому загинули 22 людини. За даними Бі-бі-сі, вік загиблих варіюється від учнів молодших класів до дорослих відвідувачів концерту. Постраждали понад 60 осіб, серед них більше десятка дітей у важкому стані",- йдеться у повідомленні

За інформацією порталу, після теракту в Манчестері евакуювали торговий центр. Вранці 23 травня поліція змусила відвідувачів торгового центру «Арндейл» покинути приміщення; евакуація супроводжувалася відчутною панікою і непідтвердженими повідомленнями про вибух. Пізніше стало відомо, що в «Арндейл» затримали чоловіка за що не пов'язано з терактом на «Манчестер-арені» справі. У 1996 році «Арндейл» вже ставав об'єктом терористів: торговий центр підірвали члени ІРА; постраждало понад 200 осіб, але ніхто не загинув.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення