Серія смертей зірок порно: з'явилися пояснення

 Обозреватель

Після серії смертей зірок порно, особливо в останні кілька місяців, інші працівники порноіндустрії назвали можливі причини того, що відбувається.

Зокрема, подруга Юрізан Белтран, яка наклала на себе руки ще в грудні 2017 року, Шай Лав вважає, що до актрисам порно в більшості випадків відносяться погано, не поважаючи і не цінуючи їх "нелегку працю".

Інша порноактриса - Саммер Бріель впевнена, що дівчата страждають без підтримки близьких, хоча конкретно її підтримує хлопець і сім'я.

"І все одно мені нелегко", - додала вона.

Однак найбільше подробиць повідомила порнозірка Одетт Делакруа, яка розповіла про постійне онлайн-цькування працівників порно. Крім того, між акторами порнобізнесу йде жорстока боротьба за ролі, але вони бояться скаржитися, щоб не залишитися без роботи. При цьому сама Делакруа вже 15 років страждає від важкої депресії, але зізналася в цьому тільки після загибелі колег.

Багато порноактрис стурбовані своїм віком і що часом у фільмах їх замінюють більш молодими. Хоча юні дівчата через конкуренцію змушені зніматися в сценах, в яких багато що доводиться робити проти волі.

За словами порноактера і письменника Коннера Хабіба, часто актери розуміють, що у них депресія, але не можуть звернутися до психотерапевтів. Адже в більшості своїй лікарі поділяють забобони звичайних людей, а багато хто вважає, що порно руйнівно впливає на культуру.

Крім того, у працівників порноіндустрії не вистачає грошей на терапію, адже більшу частину коштів вони витрачають на боротьбу з венеричними захворюваннями і регулярні відвідування гінеколога.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення