​Серійного онаніста, який лякав у парку Миколаєва жінок, відпустили на свободу

Суд покарав штрафом у 17 тисяч гривень збоченця, який ганявся за жінками в Балабановському лісі. Про це свідчить відповідний вирок Корабельного райсуду Миколаєва.

Спочатку поліцейські не хотіли приймати заяви від громадян з приводу дій онаніста, який приїхав із Закарпаття. Місцеві жителі домоглися свого і змусили поліцію прийняти три заяви щодо дій чоловіка, але через дві години після затримання його відпустили на свободу.

Загалом поліція зібрала скарги від дев'яти жінок. Всього зафіксовано 11 епізодів правопорушення з лютого по травень цього року.

Всі жінки однаково описували дії чоловіка: він намагався різко скоротити дистанцію, вигукував нецензурну лексику. На зауваження онаніст не реагував.

У суді чоловік визнав свою провину. Суддя Тетяна Головіна визнала Василя Бенцу винним в скоєнні проступку за частиною 1 статті 296 Кримінального кодексу України ("Хуліганство") і призначила йому покарання у вигляді штрафу в 17 тисяч гривень. При цьому суд зробив йому розстрочку на виплату штрафу - його зобов'язали протягом року сплачувати по 1416,67 гривень.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення