Шабунін: Нардепи Мартиненка з'явилися з повинною

Нардепи Мартиненка явилися навіть з повинною, а зробили цілий камінг- аут. Про це на своїй сторінці у фейсбук написав Голова правління у Центр Протидії Корупції Віталій Шабунін

"Вчора НАБУ і САП взали двох високопосадовців по схемах Одеського припортового. Так от мало того що в одного затриманого спільний з Мартиненко адвокат (Чезаров), ще й сьогодні група народних з̶а̶с̶р̶а̶н̶ц̶і̶в̶ обранців просить віддати обох затриманих їм на поруки",- написав Віталій Шабунін.

До суду у справі затриманих топ-чиновників ОПЗ прибули до десятка народних депутатів, серед яких, зокрема, представники фракції "Народний фронт" Микола Княжицький, Павло Пинзеник, Юрій Береза.

Депутати готові взяти топ-чиновників на поруки, передає Інтерфакс-Україна.

"Я особисто готовий взяти на поруки обох підозрюваних у кримінальному провадженні і особисто відповідати за їхню явку в органи слідства", - сказав журналістам в. о. голови регламентного комітету Верховної Ради Пинзеник.

Нагадаємо, що напередодні голова Одеської обласної адміністрації Саакашвілі звинуватив Яценюка і Мартиненко в причетності до розтрати коштів ОПЗ

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення