Шахраї намагались заволодіти будівлею Державної фіскальної служби в Одесі

Двоє осіб в Одесі намагалися заволодіти нерухомим майном Державної фіскальної служби України. Про це інформує пресслужба Офісу Генерального прокурора України.

“За процесуального керівництва Одеської обласної прокуратури затримано двох громадян України за фактом підкупу особи, яка надає публічні послуги, та шахрайства (ч. 2 ст. 368-4, ч. 4 ст. 190 КК України)”, — повідомили в пресслужбі.

Так, за даними слідства, двоє громадян шляхом шахрайства намагалися заволодіти нерухомим майном Державної фіскальної служби України. Вони ініціювали перед приватним нотаріусом — державним реєстратором питання про проведення державної реєстрації права власності на будівлю площею понад 2 тис м кв у центрі Одеси, яка належить ДФС, за іншою особою.

Правоохоронці затримали їх після надання нотаріусу підроблених документів та 40 тис доларів США в якості “подяки” за перереєстрацію права власності.

“Наразі тривають невідкладні слідчі дії, за результатами яких будуть вирішуватися питання щодо повідомлення затриманим про підозру та обрання запобіжного заходу”, — зазначили в ОГП.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення