Шахраї придумали нову схему обману для пенсіонерів

У Києві активізувалися шахраї, які, користуючись складною ситуацією в країні, обманюють пенсіонерів. Молоді люди дзвонять у квартири літніх людей і представляються співробітниками "фонду Ахметова".

Аферисти кажуть, що хочуть допомогти українцям ліками, але насправді це зовсім не так. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила Наталія Ємченко.

"Сьогодні мені 6 (шість) моїх близьких знайомих написали. Молоді здорові люди в Києві дзвонять у двері квартир старих. Представляються "Фондом Ахметова" (брешуть, звичайно) і говорять, що принесли від Фонду допомоги/ліки (знову брешуть)", - попередила у соцмережі Ємченко.

Наталя повідомила, що людям варто остерігатися таких шахраїв, так як вони можуть принести шкоду і легко увійти в довіру.

"Це - не співробітники фонду. Це - чумні шахраї. Прошу вас, розкажіть своїм рідним і сусідам, щоб вони НЕ відкривали двері нібито представникам Фонду. Розкажіть, що це шахраї. І що вони можуть завдати шкоди. У складні часи так буває. Бережіть себе і своїх близьких", - написала Ємченко.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення