Шахрайки заманювали хлопців та перетворювали їх на рабів у Казахстані

В Актобе дві красуні заманювали молодих хлопців на квартиру і разом зі спільниками... змушують їх ліпити пельмені на продаж! Через три дні рабської праці жертв відпускали. Про це йдеться на місцевому сайті Експрес.К

В столичну редакцію звернулася жертва жорстоких «пельменщиц». На умовах повної анонімності хлопець розповів сумну і принизливу для нього історію. Як-то разом з другом він пішов на дискотеку. І – о диво! – тут вони познайомилися з двома фатальними красунями: шкіряний одяг, що облягає спокусливі фігури, декольте, панчохи, хвилюючі парфуми... А ще багатообіцяючий погляд чорних, як ніч очей з поволокою.

– У той момент я готовий був зійти з розуму, – згадує Руслан.

Дівчата були на власній машині – жовтій дорогій іномарці. Вони запропонували хлопцям поїхати на квартиру. Нібито у однієї з дівчат «суха хата» – без батьків. Переглянувшись і в глибині душі дико тріумфуючи, отроки погодилися.

– У цей момент у мене в серці грали фанфари, – зізнається наш співрозмовник. – Я вже потирав в кишені китайський презерватив, куплений мало не на Новий рік.

Парочки прибули на квартиру, по дорозі заїхавши в магазин і набравши їжі на кошти кавалерів. Яке ж було здивування хлопців, коли з однієї кімнати вийшли три бугая. Це були атланти, чиї могутні тіла просто кричали про те, що їх власники буквально жили в спортзалі. Кавалерам популярно пояснили, що вони посягнули на їх дам, але готові їх пробачити, якщо кожен з них зліпить чотириста пачок пельменів. Тобто вибору не було. І почалося рабство довжиною в три доби.

– Тісто катала якась старенька, а ми ліпили пельмені, – каже жертва. – Коли ми виконали норму, нас відпустили. Дівчата в той же вечір знову виїхали на полювання за новими рабами.

Як і припускали викрадачі, хлопці не стали звертатися в правоохоронні органи. Кому охота зізнатися, що ти замість безсонних ночей з гарними дівчатами ліпив пельмені. Руслан пізніше побачив цих амазонок біля нічного клубу (сам він перестав ходити на дискотеки). Одна з дівчат впізнала його й помахала рукою, підкликаючи. Наш герой підійшов до неї. Дівчина розповіла, що цех працює. Прокол був тільки один раз. Якийсь миршавий хлопчина виявився володарем чорного поясу з карате. Він уклав з трьох ударів атлантів і разом з другом покинув квартиру, прихопивши в коридорі пару пачок пельменів.

– Коли я бачив в магазинах ті самі злощасні пельмені, мене пересмикувало, – каже Руслан.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення