"Шахта Бутовка", Опитне і Піски потрапили під найпотужніший танковий обстріл з часів боїв за ДАП

 УНИАН

Позиції українських військових поблизу "Шахти Бутовка" та населених пунктів Опитне і Піски потрапили під найпотужніший танковий обстріл з часів боїв за Донецький аеропорт.

Як передає кореспондент УНІАН, про це під час брифінгу повідомив речник Міністерства оборони України з питань АТО Олександр Мотузяник. Він зазначив, що "дуже неспокійно" на правому фланзі Авдіївки.

"Противник перекинув в район Спартака і в район Донецького аеропорту додатковий танковий підрозділ і вчора кинув його у бій. Позиція "Шахта Бутовка", населені пункти Опитне і Піски потрапили під найпотужніший танковий обстріл з часів боїв за Донецький аеропорт", - сказав речник.

Крім того, він додав, що на цих рубежах також продовжуються активні мінометні і артилерійські обстріли з боку противника.

"Традиційно, ворог відкриває вогонь з великої відстані і просто з житлових кварталів Спартака, Ясинуватої та Донецька", - зазначив Мотузяник. За його словами, на лівому фланзі Авдіївки – біля Донецької фільтрувальної станції, Крутої Балки, Кам’янки – також тривають перестрілки; порівняно з 29 січня тут напередодні було дещо спокійніше. Також досить неспокійна обстановка складається на Світлодарській дузі та під Горлівкою, зазначив речник і пояснив, що йдеться про Зайцеве та Верхньоторецьке.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення