Шалені пробки, паніка, мертві окупанти: Кримський міст "самопідірвався", впав проліт (відео)

На Кримському мосту рано-вранці, близько четвертої години, пролунали два потужні вибухи, є загиблі. Окупаційна влада повідомляє, що на самому мосту рух зупинено, так само як і роботу поромної переправи між Кримом і Краснодарським краєм. Окупантам запропоновано обирати сухопутний маршрут через інші окуповані території - Армянськ та Джанкой. Туристів закликають залишатися в готелях і не вирушати до Кримського мосту.

Тим часом у кримчан панічні настрої. Бояться, що не вистачить бензину, їжі на води. При цьому гауляйтер Севастополя Развожаєв намагається переконати кримчан у запасі бензину та продуктів: "Дефіциту не буде, тому запасатися паливом не треба". Пропагандистські ЗМІ називають ракетну атаку "надзвичайною подією". На самому росТВ зранку будь-які новини, крім підриву Кримського мосту, адже з Кремля методички так званим журналістам ще не спустили.

Пробки перед Кримським мостом шалені.

"Або пором, або додому. Куди вам ще!", - каже російський поліцейський людям, які стоять у пробці перед Кримським мостом.

Один проліт моста зруйновано повністю, а ще один – зійшов з опори. З фото видно, що є руйнування щонайменше однієї секції. По факту, 145-ої опори Кримського моста нема. Утім окупаційна влада заявляє, що внаслідок ракетного удару пошкоджено дорожнє полотно на прольотах зі сторони окупованої Керчі, на мосту всього-на-всього утворилися провали. Залізнодорожні шляхи не постраждали, утім поїзди не курсують.

Один проліт Кримського моста зруйновано повністю

Так виглядають перші кадри пошкоджень Кримського мосту після вибухів. "Склало нах*й", - кажуть водії, які їхали мостом.

Коментарі наших розвідників безцінні. Речник ГУР Юсов у коментарі Суспільному заявив, що управління не коментує причини подій на Кримському мосту.

"Можна лише процитувати слова керівника ГУР Кирила Буданова про те, що "Кримський міст — конструкція там зайва", - нагадав Юсов.

Водночас в ОК "Південь" вважають, що інформація про вибухи на Кримському мості могла бути провокацією окупантів.

"Характерним є те, що при такому зосередженні корабельного угруповання в даному районі та загальної напруги на тлі питання пролонгації "зернової угоди", створення подібних провокацій, про які дуже голосно відразу рапортує окупаційна влада Криму, є типовим способом вирішення питань країни-агресора", - пояснила спікер ОК "Південь" Наталія Гуменюк.

Як пише SHOT, двоє загиблих на Кримському мості – сімейна пара. Жінці — 36 років, чоловікові — 40. Їхню 14-річну доньку госпіталізовано, стан — середньої тяжкості. Сім'я їхала автомобілем з білгородськими номерами — вони зі Старого Оскола.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення