Шістнадцята річниця Скнилівської трагедії: родичам загиблих дадуть по дві тисячі

 СЕГОДНЯ

У Львові, в п'ятницю, 27 липня, в день 16-ї річниці Скнилівської трагедії пам'ять про загиблих вшанують спільною молитвою та покладанням квітів.

"Так, о 10.00. В каплиці "Всіх святих українського народу і пам'яті жертв Скнилівської трагедії", що біля аеропорту, на вулиці Авіаційна, 1, відбудеться Божественна Літургія, а після, об 11.00., відбудеться Панахида за загиблими. Після молитви запланований перехід до "Сегменту пам'яті" жертв Скнилівської трагедії" на аеродромі. Там біля пам'ятного знаку відбудеться панахида та покладання квітів до могил загиблих", – повідомляє прес-служба мерії Львова.

Зауважимо, що в поточному році, до річниці пам'яті жертв і постраждалих, Львівська міськрада надасть одноразову матеріальну допомогу 48 сім'ям загиблих у розмірі 2 тис. гривень кожному.

Додамо, що Скнилівська авіакатастрофа сталася під час святкування 60-ї річниці 14-го авіаційного корпусу ВПС України на аеродромі "Скнилів" у Львові 27 липня 2002 року. За кількістю загиблих ця подія вважається найбільшою катастрофою в історії авіаційних свят. В результаті падіння винищувача Су-27УБ у натовп глядачів, загинули 77 осіб. Серед них – 28 дітей, і постраждали близько 250 осіб.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення