Шизофренік закатував батька і брата, біля їх мумій знайшли сокиру з цвяхами, кувалду, шину від бензопили

Затримано шизофреніка, який влаштував катувальню для своїх родичів у підвалі будинку в Кемеровській області РФ, де серед величезних плям крові знайшли сокиру з цвяхами, кувалду, шину від бензопили та дерев'яну киянку, а ще купу закривавлених ганчірок.

За даними SHOT, слідство наполягатиме на його переведенні з психіатричної лікарні до СІЗО. З'ясувалося, що вбивця роками не міг впоратися з агресією, не дотримувався приписів лікарів та запивав нейролептики енергетиком.

На сполох забили родичі з Кемерово, коли зниклі занадто довго не виходили з ними на зв'язок. На місце перевірити родину приїхали поліцейські. Двері ніхто не відчинив. Під час обшуку в кімнатах будинку вони виявили сліди крові, які ведуть у льох. Усередині знайшли пенсіонера та його 39-річного сина, їх тіла були вже муміфіковані.

Встановлено, що 41-річний Дмітрій Толкач побив сокирою 39-річного брата та 70-річного батька і замкнув їх у підвалі у будинку родини, двері забив цвяхами. Обидва полонених померли. На тілах виявили численні переломи черепа.

Відомо, що обидва брати страждали на шизофренію, але проявлялася вона в них по-різному. Молодший Алєксєй – на фото ліворуч – був замкнутим та невпевненим. Замолоду він отримав сильний удар по голові, після чого на кілька років втратив пам'ять. Згадавши все, він став ще заляканішим.

Старший брат Діма – на фото праворуч – навпаки, змалку був надмірно агресивним. Він казав, що чує голоси, і часто нападав на брата та сусідів. Останні говорять, що Діма зневажливо ставився до призначеного лікування: пігулки пив, але часто запивав їх енергетиками, які дуже любив і вживав постійно.

Поки була жива їхня бабуся, Альоша жив у неї, щоби брат не ображав його. Два роки тому вона померла, і обидва брати почали жити з батьком. Дімі це не подобалося, і він постійно виганяв молодшого з дому. Батько ледве впорався з ним. Приблизно за рік спільного життя Діма вбив рідних.

Відомо, що шизофренія передалася братам від матері. Вона страждала від такого ж захворювання. 20 років тому, перебуваючи на лікуванні, вона пірнула ножем медсестру. З того часу вона рідко залишала лікарню, де живе й нині.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення