Школярі на Львівщині отруїлись горілкою під час шкільних занятть

 УНН

У Львівській області в одній зі шкіл Сколівського району троє десятикласників і один дев’ятикласник під час навчального процесу отруїлися горілкою, яку придбали в продуктовому магазині поруч зі школою. Про це кореспонденту УНН повідомили у прес-службі прокуратури у Львівській області.

Встановлено, що горілку вони купили близько 10-ї години ранку і розпили її на спортивному майданчику біля школи під час перерви. Через дві години на час уроку дітям стало зле, через що класний керівник викликав швидку медичну допомогу.

До цього часу жоден вчитель не звернув увагу на те, що школярі перебувають у стані сильного алкогольного сп’яніння.

Враховуючи цей випадок, обласна прокуратура доручила співробітникам Сколівського відділення поліції встановити магазин, де незаконно продали алкоголь школярам. На підприємця складено адміністративний протокол «Порушення правил торгівлі алкоголем».

Окрім того, прокуратура наполягає на залученні батьків цих учнів так само до адміністративної відповідальності за неналежне виховання.

У Департамент освіти Львівської обласної державної адміністрації направлено лист з вимогою застосувати невідкладні заходи щодо посилення контролю за дітьми під час навчального процесу, а також притягнути до дисциплінарної відповідальності вчителів, які в той момент були відповідальними за школярів.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення