Багато поранених: з'явилося ексклюзивне відео спецоперації по затриманню грабіжника

У редакції "Надзвичайних новин" з'явилося ексклюзивне відео затримання злочинця, під час якого отримали поранення правоохоронці і сам злочинець. Про це пише на своїй сторінці у Facebook автор та ведучий програми Костянтин Стогній.

На відео видно, як у будинку ведеться щільна майже хаотична стрілянина.

"У розпорядженні редакції є унікальне відео, про яке не підозрюють ті, хто вирішив заховати від громадськості що ж там відбувалося насправді. Адже дивно, що затриманий помер від "поранення в ногу". І його смерть не потрапила ні в які зведення", - розповів Стогній.

За даними журналіста, питань з'явилося багато з самого початку операції. Починаючи з того, що дві групи "кордовців", одна проти одної, відкривають шквальний вогонь в закритому приміщенні та, ймовірно, самі ж ранять один одного.

"Я не маю жодних симпатій до злочинців. Але розумію: коли немає контролю за правоохоронними органами та, особливо, за їх спецпідрозділами, то вони перетворюються на монстрів. Вони несуть загрозу суспільству. Самі поліцейські гинуть через непрофесійний планування операцій. Ніхто не робить висновків з Княжичей - і вони повторюються знову і знову",- йдеться у повідомленні.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення