Шокуюча ДТП сталася в Дніпрі: троє загиблих, четверо постраждалих (фото)

 СЕГОДНЯ

У Дніпрі сталася смертельна ДТП, в результаті якої загинули троє молодих людей, ще чотири особи отримали травми різного ступеня тяжкості.

Про це повідомляє прес-служба поліції Дніпропетровської області.

"Сьогодні о 7:15 на вул. Криворізькій сталася ДТП з участю автомобілів. "ВАЗ Патріот", який належить приватній охоронній фірмі, і "Лада Калина". В результаті аварії троє пасажирів автомобіля – дівчина і два хлопця – загинули на місці, водій з важкими травмами доправлений до лікарні, ще один пасажир – не постраждав. Водій і пасажир автомобіля "ВАЗ Патріот" отримали легкі тілесні ушкодження", – інформують в поліції.

Зараз правоохоронці продовжують огляд місця події і встановлюють причини аварії.

"Попередньо, водій автомобіля "Лада Калина", який рухався з боку Кривого Рогу, не впорався з керуванням і виїхав на смугу зустрічного руху", – додають правоохоронці.

Зараз вирішується питання про внесення відомостей за цим фактом за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Нагадаємо, вчора під Києвом водій автомобіля "Хонда", виїжджаючи з Гостомеля на трасу Київ-Ковель, не пропустив фуру та скоїв зіткнення. Як виявилося, водій "Хонди" перебував у нетверезому стані. Чоловіка госпіталізували з травмами обох ніг.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення