Схопили біля багатоповерхівки: в Одесі викрали чоловіка (фото, відео)

В Одесі правоохоронці затримали групу осіб за підозрою в незаконному позбавленні волі жителя Суворовського району і вимаганні у нього неіснуючого боргу.

Як розповіли в пресслужбі ГУНП, троє зловмисників схопили потерпілого біля багатоповерхівки на Миколаївській дорозі, побили і затягли в орендовану квартиру, де зв'язали і утримували всю ніч, вимагаючи 2500 доларів.

Вранці побитий 25-річний молодик звернувся до територіального підрозділу поліції і розповів, що зловмисники, двоє з яких – його земляки, дали йому три години на збір потрібної їм суми грошей. У разі ж невиконання їх вимоги, його рідним загрожує розправа.

Усіх трьох правопорушників затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі повідомили їм про підозру одразу за двома статтями Кримінального кодексу: ч. 2 ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадання людини) та ч. 3 ст. 189 (Вимагання). Вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжного заходу. За скоєне чоловікам загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення