Схопив за задні лапи і гамселив головою об дерево: на Одещині чоловік жорстоко вбив собаку

На Одещині чоловік забив до смерті собаку. Поліцейські повідомили жителю Березівщини про підозру у жорстокому поводженні із собакою, яке призвело до загибелі тварини. Про це повідомили у відділі Березівського районного відділу поліції Одещини.

"До поліції звернулася місцева жінка і повідомила, що її знайомий підійшов до дітей, які бавилися на вулиці з їхнім дворовим псом, і став дражнити його, через що той почав поводити себе агресивно. Чоловік взяв собаку за задні лапи та почав бити головою об дерево. Тварина отримала тілесні ушкодження, від яких померла", - йдеться у повідомленні.

Фігурант місце скоєння правопорушення покинув. Поліцейські встановили його особу та місцезнаходження в ході досудового розслідування. Він визнав свою провину.

"Після проведення судово-медичної експертизи, слідчі під процесуальним керівництвом Березівської окружної прокуратури повідомили чоловіку про підозру у жорстокому поводженні з твариною, що належить до хребетних, вчиненому у присутності малолітніх. Цей злочин кваліфікується за частиною 2 статті 299 Кримінального кодексу України та карається позбавленням волі на строк від трьох до п’яти років. Слідство триває", - повідомила старша слідча відділення поліції № 1 Березівського районного відділу поліції Оксана Фіткаленко.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення