Сховали в Мерседесі: на кордоні з Румунією виявили велику партію бурштину (відео)

У пункті пропуску “Порубне” на кордоні з Румунією прикордонники виявили в автомобілі чоловіка бурштин та вироби з каміння на більше ніж пів мільйона грн. Також у чоловіка вилучили авто, яке оцінили у 600 тисяч грн. Про це повідомляє Держприкордонслужба.

“Понад 500 виробів з бурштину та велику кількість необробленого каміння виявили і вилучили прикордонники Чернівецького загону, працівники митниці та співробітники СБУ на кордоні з Румунією”, — йдеться у повідомленні.

Встановлено, що вчора, 21 вересня, в пункті пропуску “Порубне” під час спільного огляду мікроавтобуса Mercedes виявили необроблене каміння вагою 20,3 кілограма. Орім того, 35-річний буковинець намагався приховано провезти 505 виробів з бурштину загальною вагою 6,4 кілограма.

“Каміння та вироби були приховані у порожнині передньої панелі салону водія, в шахті подачі повітря та в ніші для акумуляторної батареї автівки. Знайдений крам вилучено та оцінено в понад 538 тисяч гривень. Також вилучено автомобіль, який було оцінено у 600 тисяч гривень”, — додали в повідомленні.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення