Штаб АТО повідомив про обстріл з важкого озброєння на Донбасі

За минулу добу російсько-окупаційні війська 48 разів відкривали вогонь по позиціях українських військових на Донбасі.

На Луганському напрямку зафіксовано 16 порушень режиму тиші. Обстріли з гранатометів, зенітної установки і стрілецької зброї зафіксовано в районі Станиці Луганської, а з гранатометів, кулеметів і стрілецької зброї - поблизу Кримського, Новоолександрівки і Новозванівки. Крім того, позиції військових біля Кримського і Новоолександрівки противник обстрілював з мінометів 120-го і 82-го калібру, повідомляє штаб АТО.

На Маріупольському напрямку зафіксовано 20 обстрілів. Противник порушував режим тиші в районі Павлополя, Водяного і Широкиного, застосовуючи гранатомети, кулемети і стрілецьку зброю. По Павлополю вів вогонь снайпер, а по Широкиному окупанти відкривали вогонь з БМП.

На Донецькому напрямку зафіксовано 12 обстрілів. Бойовики з гранатометів, кулеметів і стрілецької зброї вели вогонь в районі Авдіївки, Новгородського, Верхньоторецького, Кам'янки та Зайцевого. Також по Зайцевому й Авдіївці ворог відкривав вогонь з мінометів 120-го і 82-го калібру. По Зайцевому стріляли зі ствольної артилерії 152-го калібру. Крім того, біля Авдіївки противник обстріляв українських захисників із танка, а по Верхньоторецькому вів вогонь снайпер.

Нагадаємо, в останні дні ситуація на Донбасі почала загострюватися. Число обстрілів зросло до рекордних показників з 15 вересня, коли почалося чергове перемир'я. Бойовики знову почали застосовувати важке озброєння.

У неділю біля Кримського Луганській області загинув офіцер 93-ї окремої механізованої бригади Мирослав Мисла.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення