Штаб АТО заявляє про загострення ситуації на Донбасі

 Крим.Реалії

У прес-центрі штабу АТО заявили про ускладнення ситуації на Донбасі й почастішання обстрілів, які здійснили сепаратисти протягом минулої доби по позиціях українських військовослужбовців. Про це йдеться у повідомленні прес-центру на сторінці в Фуйсбуці.

Повідомляється, що напередодні поблизу району Троїцький на Луганщині сепаратисти неприцільно запустили в бік позицій ВСУ 7 реактивних некерованих снарядів. «Інтенсивність збройних провокацій із боку підконтрольних владі Російської Федерації гібридних бандформувань значно зросла з настанням сутінків.

Із 18 години вчорашнього дня й дотепер зафіксовано приблизно 40 обстрілів у бік наших опорних пунктів, шість із яких – після півночі», – йдеться у повідомленні. За даними штабу, сепаратисти відкривали вогонь у напрямку Зайцевого, Красногоровки, Мар'їнки, Авдіївки, Пісок, Майорського, Новоселівки, Новгородського й Широкіного.Інформації про постраждалих у результаті обстрілу українських військовослужбовців немає.

Сепаратисти з угруповання «ДНР» на своїх сайтах пишуть, що військові сили України минулої ночі обстріляли села навколо Донецька, зокрема на північній і західній його околицях. Вони стверджують, що обстріли велись із позицій у Мар'їнці, Красногорівці й Опитному.

Луганські сепаратисти не повідомляють про зміну бойової ситуації за останні години на територіях, які вони контролюють. З початку листопада все частіше надходять повідомлення про випадки порушення режиму припинення вогню. Сторони конфлікту на Донбасі звинувачують один одного в порушенні Мінських угод.

Нагадаємо про те, що з'явилося відео пересування російських танків з Ростова-на-Дону у бік українського кордону

http://nnovosti.info/video/tanki_znovu_jidut_z_ros...

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення