Штурм квартири терористів в передмісті Парижа завершений

 Interfax

Співробітники поліцейського спецназу завершили штурм квартири в передмісті Парижа Сен-Дені, в якій знаходилися передбачувані терористи, повідомляє радіостанція RTL.

При цьому поліцейська операція в центрі Сен-Дені все ще триває.

Раніше повідомлялося, що операція проти терористів в Сен-Дені призвела до смерті двох людей: терористки-смертниці і ще одного підозрюваного. Жінка привела в дію закріплену на тілі вибухівку, а чоловік був застрелений поліцією.

Також повідомлялося про затримання семи чоловік - трьох у квартирі, яку знімали передбачувані терористи, і чотирьох - поза нею.

За даними паризьких ЗМІ, п'ять бійців поліцейського спецназу отримали легкі поранення. Крім того, підозрювані під час штурму застрелили поліцейську собаку - семирічну бельгійську вівчарку на прізвисько Дьезель.

Операція поліції, по інформації паризьких ЗМІ, націлена на затримання в одній з квартир в центрі Сен-Дені передбачуваного організатора терактів - Абдельхамід Абаауда. Проте як і раніше неясно, чи дійсно він перебував у Сен-Дені. Газета Le Figaro зазначає, що серед затриманих Абаауда немає.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення