Штурм "офісу Зеленського" вперше прокоментувала поліція

У поліції Києва заявили, що увечері 11 січня група невідомих намагалася блокувати роботу одного з їхніх підрозділів.

Відповідний допис з’явився на Facebook-сторінці органу.

У поліції відзначили, що чергова частина одного з райвідділу отримала повідомлення про намагання невідомих блокувати роботу одного із офісів на Великій Васильківській. Більше того в цій же будівлі орендує одне з приміщень Нацполіція.

Відомо, що у ході слідства правоохоронці затримали десяток найактивніших молодиків.

"У чергову частину надійшло повідомлення про конфлікт в офісі на вулиці Великій Васильківській, де орендує приміщення один із підрозділів НПУ. Коли на виклик прибули правоохоронці, з’ясувалося, що група невідомих намагалася блокувати роботу співробітників та не допускала їх до робочих місць. Десятьох активних учасників події доправили до управління поліції для надання пояснень. Одного чоловіка затримали", – зазначили правоохоронці.

У свою чергу слідчі вже розпочали кримінальне провадження за статтею злісна непокора працівникам поліції.

"Проводиться ретельна перевірка для з’ясування причини конфлікту, встановлення всіх учасників і надання їхнім діям правової оцінки. Для встановлення всіх обставин події працює слідчо-оперативна група. Інформація про потерпілих уточнюється", – констатували у поліції.

Варто додати, що правоохоронці так і не розповіли, кому належить офіс, який блокували молодики, проте українські ЗМІ масово зазначають, що він перебуває у власності Володимира Зеленського.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення