Шукали кілька діб: на Харківщині знайшли тіло підлітка (фото)

Тіло 15-річного харків’янина виявила під мостом на Олексіївському жилмасиві пошукова група. Інформація про зникнення мешканця Шевченківського району Харкова надійшла до поліції 8 лютого близько 19:00. Про це повідомляє місцева поліція.

Слідчі відкрили за вказаним фактом кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство).

З метою розшуку дитини оперативно було створено кілька пошукових груп, залучено весь особовий склад Харківського районного управління поліції № 3, курсанти ХНУВС, кінологи. Усього в пошуковій операції були задіяні пів тисячі поліцейських. Також до пошуків долучилися волонтери та громадськість.

Правоохоронці разом з громадянами оглянули район мешкання зниклого хлопця і прилеглі території, покинуті будинки, лісосмуги, підвали та горища. Ювенальні поліцейські відпрацювали кого його знайомих та друзів.

Після кількох днів пошуків тіло дитини знайшли під мостом у Шевченківському районі. На місці події працює слідчо-оперативна група.

Всі обставини трагедії встановлюються.

Також правоохоронці, з метою встановлення обставин скоєння особливо небезпечного злочину, звертаються з проханням до водіїв, які 8 лютого 2021 року з 17:00 до 24:00 пересувалися по маршруту від станції метро «23 Серпня» в бік житлового масиву Олексіївка, через міст по вулиці Ахсарова і в зворотному напрямку, надати записи з камер-відеореєстраторів.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення