Шустер розповів, хто веде війну за "Інтер"

 Канал 112

Політики й олігархи влаштували "війну" за право володіння одним з основних телеканалів країни. Таку думку висловив телеведучий Савік Шустер.

Він припустив, що деякі політики і олігархи зацікавлені в "Інтері" для того, що з його допомогою в майбутньому впливати не електорат. Шустер заперечує бізнес-складову в цьому питанні.

"А може бути, що у Авакова немає взагалі ніякого захисту в ЗМІ? Аваков, Яценюк раптом розуміють, що їм треба якось захищатися. "Фейсбука" мало, "Перший національний канал" вони віддали Зурабу Аласанії, це їх канал, просто він в рейтингу ніякий, він не має впливу, він не захист. І як захищатися? Давайте, хлопці, візьмемо телеканал "Інтер", – прокоментував телеведучий.

Нагадаємо, в неділю, 4 вересня, в другій половині дня близько 20 осіб в балаклавах вчинили напад на студію телеканалу "Інтер". Їм вдалося прорватися в будівлю, влаштувати димову завісу і попалити студію "Подробности". Остання в результаті згоріла повністю. За інформацією адміністрації телеканалу, не обійшлося без постраждалих – одна зі співробітниць під час евакуації зламала ногу, ще кілька людей отруїлися чадним газом.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення