Шварценеггер зніметься в індійському бойовику

 ТАСС

Культовий американський актор Арнольд Шварценеггер незабаром дебютує в Боллівуді, повідомила Tuday. Днями був підписаний контракт, згідно з яким актор зніметься в новому бойовику відомого режисера Шанкара "Робот 2".

Один свій трудовий день на знімальному майданчику Шварценеггер оцінив у $ 500 тис. Таким чином, боллівудським кінематографістам за місяць спільної зі Шварценеггером роботи доведеться заплатити $ 15 млн. Творці картини впевнені, що гроші не будуть витрачені даремно, і майбутній фільм знайде комерційний успіх у прокаті.

Режисер картини зізнається, що, задумуючи сиквел, його творці робили основну ставку саме на запрошену з Голлівуду знаменитість.

"Ми довго розмірковували, кому віддати роль головного лиходія в нашому новому фільмі - ділиться з читачами Шанкар. - Зупинилися на двох мегапопулярних в Індії фігурах -"термінаторі" Арнольді Шварценеггері" та росомасі "Х'ю Джекман"

Вибір був зроблений на користь першого, так, як Джекман більш відомий саме молодій аудиторії, а ми хочемо, щоб наша кінокартина залучила в кінотеатри максимальне число глядачів різного віку ".

Шварценеггер не раз зізнавався у своїй любові до індійського кінематографу, не приховуючи бажання коли-небудь поповнити список своїх акторських робіт роллю в боллівудському фільмі.

Прибуття Шварценеггера в Індію очікується в грудні, тоді ж почнеться знімальний процес, прем'єра "Робота 2" відбудеться через рік.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення