Швидка 30 хвилин намагалась реанімувати: у Києві чоловік зарізав 9-класника (відео)

У Києві у Дніпровському районі пʼяний незнайомець убив неповнолітню дитину. Під час раптового конфлікту зловмисник вдарив 14-річного хлопця ножем у груди. Від отриманої травми дев’ятикласник помер на місці. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Києва.

Лікарі швидкої допомоги сповістили поліцію про те, що поруч із багатоповерхівкою на вулиці Празькій вони констатували смерть неповнолітнього хлопця.

"Спершу між хлопцем та чоловіком виникла суперечка через зауваження, яке незнайомець зробив неповнолітньому, а потім вдарив підлітка ножем у груди. Після скоєного нападник залишив місце вчинення злочину, а очевидці викликали швидку. Лікарі близько півгодини намагались реанімувати потерпілого, але змушені були констатувати його смерть", - розповів слідчий Дніпровського управління поліції Юрій Черниш.

Дільничні офіцери поліції розшукали чоловіка за місцем проживання. Знаряддя злочину – ніж, зі слідами бурого кольору – зловмисник попросив сховати свою сусідку. Правоохоронці вилучили речовий доказ з її квартири та направили на відповідну експертизу. Тіло загиблого також направлено на судово-медичну експертизу для остаточного встановлення причини смерті.

Слідчі затримали киянина, 1977 року народження, у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. За цим фактом слідчим відділом Дніпровського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство. Санкція статті передбачає до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

"Наразі вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру у вчиненні злочину та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Триває досудове розслідування", – додав Юрій Черниш.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення