Сиділи за столом: У київському підвалі знайшли тіла трьох мерців

У підвалі житлового будинку на вулиці Малиновського (Оболонський район) у столиці були виявлені тіла трьох чоловіків, які сиділи за столом.

Як розповіли у поліції Києва, страшну знахідку виявив сантехнік. Мешканці будинку проводили ремонт, і сантехнік мав спуститися у підвал, щоб перекрити воду. Про страшну знахідку він одразу повідомив поліцію. Тіла чоловіків уже давно перебували у підвалі і встигли потемніти. На них не було слідів насильницької смерті. Причину загибелі правоохоронці обіцяли встановити після проведення судмедекспертизи.

Тепер стало відомо, що знайдені тіла трьох чоловіків – це батько і двоє його синів. Вони розбили вікно у підвалі і використовували його як житло.

"З Вінницької області на упізнання вже приїжджали до Києва дружина і сестра чоловіків. Загиблі – це батько і двоє його синів. Вони працювали на будівництві у Києві і жили у тому підвалі. Брати – 1986 і 1988 років народження, а батько 1964 року народження. З підвалу правоохоронці вилучили шість паперових коробок з-під дешевого вина, одна з них була повною і її відправили на експертизу. Результати експертизи будуть відомі наприкінці лютого", – розповіли у поліції Оболонського району.

Нагадаємо, у поліції не виключають версію, що чоловіки могли отруїтися сурогатним алкоголем. Втім, це стане відомо після результатів експертизи, яка до кінця ще не проведена.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення