Сили АТО вступили в бій з терористами поблизу Авдіївки: нові подробиці

 Обозреватель

Російсько-терористичні війська здійснили атаку на позиції українських військовослужбовців у районі Авдіївці Донецької області.

Бойове зіткнення сталося близько 19:10 вівторка, 1 грудня.

"До нашого опорного пункту в районі Авдіївки у напрямку Ясинуватої наблизилася група терористів в кількості 20 осіб, яка почала стрілянину по наших позиціях. Українські військові негайно відкрили вогонь", - наводить подробиці штаб спецоперації.

У повідомленні уточнюється, що бій тривав близько 20 хвилин, після чого терористи, забравши своїх загиблих і поранених, змушені були тікати з поля бою. Крім того, з 18:00 вівторка, 1 грудня, до ранку середи, 2 грудня терористи продовжили вести неприцільно обстріли позицій сил АТО на донецькому і Артемівському напрямках.

"З гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї терористи вели вогонь у напрямку Березового, Новгородського, Дослідного, Пісок і Мар'їнки. з гранатометів - по Луганському і Зайцеве. 5 раз загарбники вели прицільний вогонь з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї по Широкино, Новгородському і гранітному", - резюмував прес-центр АТО.

Про можливі втрати за минулу добу в рядах українських військовослужбовців штаб спецоперації не уточнив.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення