Силовики викрили мережу борделів, в яких за секс платили календариками

 СЕГОДНЯ

Борделі працювали під виглядом стриптиз-клубів, але частина кімнат були переобладнані в приміщення для надання секс-послуг

В Україні днями викрили одну з найбільших мереж борделів, в якій працювало мінімум 110 повій. Як з'ясували журналісти, два "будинки розпусти" працювали у Львові та один у Харкові.

Як розповів керівник департаменту по боротьбі зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми (БЗПТЛ), Артем Крищенко, в борделях діяла і своя імпровізована валюта — календарики із зображенням купюри номіналом $100: "Такі календарі клієнти купували в касі борделю, ними розплачувалися з дівчатами, які надавали сексуальні послуги".

До цього в МВС додали, що борделі працювали під виглядом стриптиз-клубів, але частина кімнат були переобладнані в приміщення для надання секс-послуг, де була вся відповідна атрибутика.

"Одночасно у Львові та Харкові поліція провела 11 обшуків. Було вилучено близько 200 тис. грн, рекламна продукція борделів, чорна бухгалтерія (записи про кількість клієнтів та зароблені суми). Ціна секс-послуг варіювалася від 1 тис. до 3,5 тис. грн., 40% від заробітку забирала собі повія. В основному клієнтами борделів були іноземці та студенти вузів. Зараз проводяться слідчі дії", — повідомили в департаменті комунікацій Нацполиции.

За словами керівництва департаменту БЗПТЛ, щоб викрити ці борделі, поліцейські взяли на допомогу колег-копів з Києва та Київської області. "Встановлені і затримані організатори цієї мережі. Можу додати, що попереду — нові викриття", — сказав нам Артем Крищенко. Жінкам легкої поведінки загрожує штраф у 51 грн, а от організаторам світить термін від 4 до 7 років.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення