Сімейна драма: На Львівщині чоловік жорстоко побив двоюрідного брата

Конфлікт між родичами виник під час розпивання спиртного. Про це інформує Варта 1

У Сокальське відділення поліції 21 березня близько 19.00 надійшло повідомлення від працівників Червоноградської міської лікарні про пацієнта, доставленого каретою швидкої медичної допомоги з діагнозом «відкрита черепно-мозкова травма, переломи ребер та забої тіла». Чоловіка, 27-річного мешканця міста Великі Мости, було госпіталізовано у реанімацію.

Як встановили правоохоронці, тілесні ушкодження потерпілий отримав під час конфлікту із своїм двоюрідним братом, на рік молодшим за нього. Чоловіки мешкали в одному будинку у Великих Мостах і у той вечір розпивали спиртне. Між ними виник конфлікт, під час якого молодший з братів руками і ногами завдав старшому численних ударів.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Зловмисник затриманий в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере для нього міру запобіжного заходу. Проводиться досудове розслідування.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення