Сім'ям загиблих у катастрофі А321 громадян України і Білорусії нададуть допомогу

 ТАСС

Сім'ям громадян України та Білорусії, загиблих в результаті краху літака А321 в Єгипті, буде надана допомога, підтвердив у понеділок віце-губернатор Санкт-Петербурга Ігор Албіна. На борту лайнера, що розбився перебували четверо громадян України і один Білорусії.

"У Петербурзі робота організована у взаємодії з дипломатичними службами Білорусії та України. (Губернатор) Георгій Полтавченко прийняв рішення надати допомогу родинам всіх загиблих незалежно від місця проживання. Єдине, що Ленінградська область буде надавати, напевно, допомогу самостійно. Але і сім'ї загиблих громадян України і Білорусії ми теж охопимо заходами соціальної підтримки ", - сказав Албіна на засіданні робочої групи урядової комісії. У свою чергу глава МНС Росії Володимир Пучков доручив надати сприяння в доставці тіл загиблих до місць поховання на Україну і Білорусію.

"Я попрошу Національний центр управління в кризових ситуаціях МНС спільно з міністерством закордонних справ організувати зустріч і розміщення родичів загиблих (іноземців), і виконання всіх процедурних питань з упізнання, доставці тіл загиблих до місць поховання на території України, Білорусії за бажанням родичів", - повідомив Пучков.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення