"Символ Донецька знищений рашистами": плачевні фото "Донбас Арени" жахнули мережу

 Обозреватель

Стан захопленої терористами "Донбас Арени" з кожним днем стає все гіршим. Бойовики "ДНР" остаточно запустили утримання стадіону "Шахтаря", що чітко видно по фотографіям сепаратистів, які влаштували напередодні екскурсію по отжатому спорткомплексу.

Плачевні знімки "Донбас Арени" болісно сприйняли у мережі. Один із блогерів під ніком Pauluskp розговорився з приводу окупації стадіону.

"На початку березня я пропонував дивитися на газон Донбас Арени, щоб зрозуміти - стадіон у Ахметова віджали понарошку або всерйоз. Тому що утримання одного тільки газону обходиться у мільйони доларів, не кажучи вже про все інше. Якщо дорогущий газон зеленіє (а за ним доглядали всі роки війни, до "націоналізації"), значить хтось оплачує його утримання, і це точно не призначений окупантами в якості управляючого "Міністерство спорту і туризму "ДНР". Так ось, газон дав остаточну відповідь. Таки віджали. Схоже, і спирт із 38-кілометрових труб обігріву поля викачано для потреб "ополчення", та й самі труби скоро викопають.

Знищений найпотужніший символ Донецька, рашисти остаточно стерли, розмазали колишню славу міста як великого футбольного центру. Думаю, всякі мармазові це оцінили. За що боролися, на те й напоролися. Газон засвітив убогий МММ-щик Пушилін. Зі своєю мерзенною посмішкою потоптався по футбольному трупу нашого міста", - написав блогер у Livejournal.

Блогер також згадав відео з Донецька весни 2014 року.

Приїхали з Росії гопники, зображували протестувальників донеччан, але при цьому сплутали прапор "Шахтаря" з прапором Правого Сектора, зірвали його і спалили. Підтвердивши тим самим, що вони не місцеві, окупанти, що їм плювати на місто, його історію, його цінності. Як і всі окупанти, вони прийшли знищувати.

Нагадаємо, що сьогодні бойовики обстрілювали школу у Мар'їнці

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення