Син депутата від "Оппоблока" побив маленького сина: відео знущань опублікувала матір

Дніпрянка Олександра Ярова виклала на своїй сторінці в Фейсбук відео, на якому її чоловік, син депутата Дніпровської міськради від Оппоблока Віктора Ярового, б'є їх спільного сина.

«Вибачте, але я повинна це залишити тут. Це жорстоко, як і мені було огидно знімати. Я проходжу з сином нелегкий шлях, шлях одужання від цієї гнилі. Люди не змінюються. Перед сином я вибачилася. Сподіваюся, він мене пробачить. Тато приїхав до сина на Новий рік», - написала Олександра.

Дідусь хлопчика Віктор Яровий є заступником голови постійної комісії міської ради з питань етики, материнства, дитинства та партнерських відносин Дніпровського міськради.

За її словами, вона неодноразово піддавалася насильству з боку чоловіка. Довго терпіла і в результаті втекла разом з сином в інше місто.

До Кривого Рогу Яровий приїхав, щоб провідати сина. Як стверджує Олександра, він почав бити дитину після того, як хлопчик відмовився з татом розмовляти.

Мама каже, що неодноразово писала заяви в поліцію на чоловіка, але на неї ніхто не реагував. Тому зважилася на крайній крок. Зняла відео і виклала в соцмережі.

Усім хейтерам, які у коментарях написали, що вона вчинила неправильно, знімаючи побиття на відео і викладаючи у соцмережу, Ярова відповіла: "Я хочу, щоб більше жінок дізналися про це і не боялися писати. Тому що тільки так можна покінчити з цим жахом. Потрібно йти проти системи. Досить це терпіти".

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення