Син і свідки оприлюднили нові подробиці резонансного вбивства воїна АТО у центрі Києва

Між героєм АТО Сергієм Олійником і вбивцею 22 червня відбулося кілька сварок, а все почалося з того, що зловмисник хотів пограбувати його сина Ярослава, який часто розважав своєю музикою відвідувачів парків у Києві.

Про це повідомляє ТСН з посиланям на очевидців та самого Ярослава Олійника.

"Ми сиділи, вони щось гупали, хтось впав, ми оглянулися – великий щось там стоїть над малим. Лунало: "Я тебе просив не зачіпай». Той почав його обзивати. Ми великому сказали, будь розумнішим, йди туди", – зазначає один зі свідків інциденту.

За словами іншого чоловіка, вбивця воїна АТО двічі вдарив ножем: у живіт та груди.

"Він просто підійшов до них і завдав два ножових поранення. Перед цим мені розповідали, що між ними був скандал вже. Приїжджав наряд міліції перед цим", – розповідає Станіслав Кризький.

Згодом з’ясувалося, що друга сутичка сталася вже за 10 хвилин після від’їзду поліції.

"До мене причепився невідомий. Хотів забрати гроші, які кидали кияни, дякуючи за музику. Він почав мені погрожувати. Він підійшов до мене, це переросло у конфлікт, він почав замахуватися, підійшов тато, заступився за мене та повів у бік", – пригадує син загиблого Ярослав.

Також хлопець підкреслює, тоді складалося враження, що сварку начебто вдалося вгамувати, відтак він зібрав речі та пішов до друзів, а його батько лишився з мамою на лавці.

"Я не знав, що убивця пішов додому за ножем. Приходжу хвилин за 25, а тато весь в крові на лавочці, мама лежить поруч, згодом її у шоковому стані забрала швидка А тата вбили, у мене шок, я не можу зрозуміти як таке сталося", – зауважив юнак.

Ярослав також каже, що його батько мав бойову підготовку, а його просто застали зненацька.

Ресурс додає, що убивця жив просто навпроти місця, де все сталося: його виказало те, що він побіг відразу до дверей свого під'їзду, дістав ключі і зник всередині.

За словами його сусідів, чоловік не проявляв ніколи агресії, мав родину, хоча й частенько зловживав алкоголем.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення