Син королеви Єлизавети II потрапив у секс-скандал

Другий син британської королеви Єлизавети II - принц Ендрю - опинився в центрі секс-скандалу. Його звинуватили в зґвалтуванні. У прокурорів з'явилися нові свідки, а алібі принца - брехня, пише Daily Mail.

60-річний принц Ендрю замішаний у справі про сексуальне насильство та ще й стосовно неповнолітніх. Цю справу британські правоохоронці розслідують вже кілька років.

Ім'я сина Єлизавети II прозвучало в ході судового засідання над його другом Джеффрі Епштейном, якого викрили в зґвалтуванні і работоргівлі. Жертви зізналися, що їх примушували до статевих контактів і з британським аристократом.

Так, деякі міс Джіффр і Джоанна Шоберг розповіли, що спадкоємець престолу доторкався до них неналежним чином. Ще одна жертва, Вірджинія Робертс, заявила, що в період з 1999 по 2002 роки її тричі змушували до інтимного зв'язку з принцом Ендрю за його ж ініціативою.

Принц заявив, що у нього є алібі. Він зазначив, що після того, як відвіз свою дочку Беатріс в ресторан у Вокінгу, був удома і не перебував з Робертс.

Однак недавно з'ясувалося, що охоронець, який пропрацював більше 20 років у Букінгемському палаці, заявив, що принц Ендрю в той вечір вдома не з'являвся. Він приїхав тільки під ранок, при цьому був у поганому настрої і ображав персонал.

Також з'явився ще один свідок Стів Скаллі, який розповів про негідну поведінку сина британської королеви на карибському острові Паедо.

"Я бачив, як принц Ендрю обмацує Вірджинію Робертс. Вони цілувалися. Він притирався до неї", - заявив чоловік.

Скаллі додав, що на той момент Робертс було 17 років. При цьому, наголосив свідок, дівчина не чинила опору домаганням принца.

Зазначається, що королівська сім'я не коментує дані факти. Однак ще в 2019 році принцу Ендрю довелося скласти повноваження.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення