Син мера Лисичанська возив у багажнику побитого ним прикордонника (відео)

 Depo

Син мера Лисичанська Сергій Шилін-молодший та його дружина Дар'я причетні до побиття та викрадення прикордонника

Інциндент відбувся в суботу, 27 серпня. Як виявилося, мова йде про того самого прикордонника, про якого згодом повідомили, що він ніби-то врятував дівчину від чотирьох гвалтівників.

Як пише "Восточный репортер", прикордонника компанія Сергія Шиліна протягом близько 40 хвилин била ногами біля ресторану "Кристал", а потім ними було прийнято рішення повезти і "втопити" людину, яка не знала або не хотіла прийняти до відома, хто такий син мера Лисичанська.

Проте задум здійснити не вдалося, автомобіль Шиліна натрапив на поліцейський патруль. За кермом була його дружина.

Як стверджують очевидці, прикордонника вдарили важким предметом по голові (автомобільним домкратом) і повезли до "Кристалу". Учасники побиття - друг Шиліна-молодшого Роман, сам Сергій (Шилін), а також його дружина і подруга Романа.

За словами словами свідків події, опитаних Informator.media, бійка "чотирьох і прикордонника" почалася у нічного клубу "Бардак" по вулиці Сковороди. Співробітник Держприкордонслужби дійсно заступився за дівчину, до якої у когось з нетверезої компанії були претензії. Зав'язалася бійка, в ході якої чоловіка вдарили по голові, повантажили в багажник сірого "Мерседеса" і відвезли.

Розбірки перемістилися на пару перехресть нижче по цій же вулиці, до колишнього ресторану "Кристал". Місцеві жителі стверджують, що територія, до якої примикає сквер "Воїнів афганців", які не освітлена. Тим часом, люди чули, як протягом добрих тридцяти хвилин там когось били. На ранок багато побачили на зазначеному місці буквально калюжі свіжої крові.

Патрульна поліція відмовляється надати у відкритий доступ запис відеокамер патрульних поліцейських, які затримали сина Лисичанського міського голови.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення