Син Шуфрича на Bentley збив у центрі Києва 31-річного чоловіка

 Канал 112

У суботу ввечері син народного депутата Нестора Шуфрича Нестор скоїв наїзд на пішохода. Потерпілий з численними травмами госпіталізований, про що повідомила прес-служба нардепа на сторінці в Facebook.

Син народного депутата керував автомобілем Bentley. У прес-службі Шуфрича заявили, що машина Нестору-молодшому не належить, а була надана автосалоном для зйомок кліпу його товариша, реп-виконавця, відомого під сценічним ім'ям Pabl.A.

Стверджується, що ДТП сталася, коли Нестор Шуфрич-молодший їхав повертати автомобіль в автосалон. Сам виконавець перебував на передньому пасажирському сидінні.

"Обставини ДТП наразі встановлюються. За попередньою інформацією, на вулиці Шота Руставелі безпосередньо на пішохідному переході або поблизу нього з можливим перевищенням швидкості Нестором-молодшим було скоєно наїзд на пішохода, 31-річного чоловіка, внаслідок чого той отримав перелом ноги, вивих плеча, а також травми голови, ступінь яких встановлюється", - йдеться в повідомленні.

У прес-службі депутата наголошують, що Нестор Шуфрич-молодший не залишав місце події, відразу сконтактував із поліцією і розпочав надавати пояснення. Стверджується також, що він добровільно у супроводі адвоката і брата Олександра пройшов наркологічну експертизу, яка показала повну відсутність алкоголю, що було зафіксовано відеозйомкою.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення